Vårens Hjulbytardag: 22 mars

Alla medlemmar hälsas välkomna till vårens hjulbytardag som äger rum onsdagen den 22:a mars.

Vi möter upp för hjulbytet på GDS- och tvättkvällen mellan 16.30 och 21:00, då vi är flera från styrelsen som kan vara till hjälp. Vi ber er som har era hjul förvarade i vår container och som bara vill hämta eller lämna dem att ni helst gör detta på ovanstående kväll eller på kvällen den 5:e april. Hämtning eller lämning annan tid brukar vi ändå kunna lösa efter bästa förmåga, det med tanke på att det medför avbrott i vår dagliga verksamhet på Livgardet.

Kom ihåg att göra din anmälan på sedvanligt sätt minst 2 dagar innan!

Passa på att ta en korv och en kopp kaffe med bulle som du bjuds på inne på Tekniska Villan den 22:a mars i trevlig samvaro med andra medlemmar!

Vår hjulförvaringscontainer är fylld till sista plats med medlemmars hjul men vi är på gång att installera plats för fler hjul i vår andra container så du är välkommen med dina hjul om du så skulle önska. Kostnaden är 100 kr/år.

Ditt fordon ska ha vinterdäck från 1 december–31 mars, om det är vinterväglag. Det är tillåtet att använda dubbdäck under perioden 1 oktober–15 april. Det är förbjudet att använda dubbdäck under tidsperioden 16 april – 30 september om det inte är eller förväntas bli vinterväglag. Vinterväglag råder när det finns snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägen.

Njut av vårsolen – den kommer så småningom – och väl mött den 22:a mars!