Våra aktiviteter

Här publicerar vi tidvis bilder från genomförda medlemsaktiviteter. Det är inte varje gång som någon är framme med kameran, så allt vi gör kommer inte nödvändigtvis med, men vi uppmuntrar medlemmar som deltar på våra aktiviteter att skicka in sina egna bilder!

Besök på Upplands Motor den 23:e oktober 2019

Medlemmen Patrick inbjöd oss till en förevisning av Upplands Motor i Arlandastad.

Patrick började med en kort information och visade oss runt i lokalerna och det var fritt fram för frågor och provköra bilar av olika märken och modeller. Vi bjöds på ärtsoppa och ostsmörgås.

Vårträffen den 3:e april 2019

Scaniachauffören Thomas Helin tillhör en liten skara entusiaster som bygger stora radiostyrda Scaniamodeller i skala 1:14. Trots hans späckade schema kom han och visade upp sina modeller och berättade om glädjen med att bygga dem. Med sig hade han några kamrater med samma intresse.

Vi fick också se Tänka Vilt, en film från Älgskadeföreningen, och lära oss om surrning av last.

BE-utbildning våren 2017

Teori och praktik.

Bilträff den 26:e oktober 2016

Rostskyddsexperten Thomas Widström berättade om dold rost och hur du kan hjälpa din bil till ett långt liv. Däckspecialisten Peter Buhre gav en utförlig information om däck och däckhantering. Till sist fick vi höra om fordonsbelysning på bil och släp av Lars-Olov Sjöström, trafiksäkerhetschef på MHF.