God Jul och Gott Nytt År

Julhelgen närmar sig med stormsteg och enligt uppgift ska det på många håll bli en vit jul i år – något efterlängtat men inte varje år förunnat oss som bor i Stockholmstrakten. Vi önskar alla medlemmar en riktigt God Jul och tackar för allt fint engagemang under året som varit. Snart är det 2024, då nya utmaningar och nöjen står för dörren. Vi passar på att inför detta också önska ett Gott Nytt År!

Som varje år är vi många som är ute på vägarna dessa helger och det kan bli långa körningar med familj och vänner i baksätet. Tänk på att vara ute i god tid, ta det lugnt och låt körningen vara njutbar, inte bara en transportsträcka från punkt A till B. Med en bil i gott skick, rätt utrustning och rätt sinnesstämning ökar du chansen för en lyckad resa, både för dig och dina medtrafikanter.

Vi ses nästa år!