Höstens Hjulbytardag

Alla medlemmar hälsas välkomna till höstens hjulbytardag som äger rum nu på onsdag kväll den 23:e november.

Vi möter upp för hjulbytet på GDS- och tvättkvällen mellan 16.30 och 21:00, då vi är flera från styrelsen som kan vara till hjälp. Vi ber er som har era hjul förvarade i vår container och som bara vill hämta eller lämna dem att ni helst gör detta på ovanstående kväll eller på kvällen den 7:e december. Hämtning eller lämning annan tid brukar vi ändå kunna lösa efter bästa förmåga, det med tanke på att det medför avbrott i vår dagliga verksamhet på Livgardet.

Kom ihåg att göra din anmälan på sedvanligt sätt minst 2 dagar innan!

Passa på att ta en korv och en kopp kaffe med bulle som du bjuds på inne på Tekniska Villan den 23:e november i trevlig samvaro med andra medlemmar!

Vår hjulförvaringscontainer är fylld till sista plats med medlemmars hjul men vi är på gång att installera plats för fler hjul i vår andra container så du är välkommen med dina hjul om du så skulle önska. Kostnaden är 100 kr/år.

Kraven på vinterdäck är från 1:a december 2022 till 31:a mars 2023. Dubbdäck är tillåtna från 1:a oktober 2022 till 15:e april 2023. Du får använda dubbdäck även annan tid om det är eller förväntas bli vinterväglag. Kolla att dina vinterdäck har tillräckligt mönsterdjup. Lagkravet är ett mönsterdjup på 3 mm.

Kör försiktigt och njut av den kalla, klara och fräscha luften som bara
hör vinterhalvåret till!